De onesie is nagenoeg de hipste trend van dit moment op kledinggebied. Na de introductie in 2013 van de onesie in Vlaanderen heeft dit kledingstuk een vaste plaats veroverd in menig kledingkast. Op zich is dat ook niet zo gek als je nagaat dat het ongelofelijk lekker zit en bijzonder veel draagcomfort biedt.

De onesie – overgewaaid uit Amerika

De onesie is begonnen als een trend die vanuit Amerika het Europese vasteland heeft veroverd. In de eerste instantie als ‘fun’ kledingstuk voor kids en jongeren. De laatste tijd ontdekken ook anderen de voordelen van de onesie en komen er heel veel hippe varianten op de markt die het juist leuk maken om ook op andere momenten de onesie te dragen. Zo is de onesie niet langer een kledingstuk voor de avonduren maar zijn er zelfs exemplaren die je heel goed overdag kan dragen. naar school of naar je werk bijvoorbeeld.

Hoe de onesie begon – Loungewear

Waar voorheen de Onesie met name werd gebruikt als loungewear en als aanvulling op de meestal saaie nachtkleding zoals pyjama’s daar zie je dat de Onesies nu in meerdere varianten verkrijgbaar is. Zo ben je niet langer gebonden aan de bekende dieren onesies, maar kan je zelfs complete vrijgezellenfeesten tegenkomen waarbij de Onesie als dresscode wordt gehanteerd. En uiteraard is de Onesie ideaal als festivalkleding. Ook op straat zie je steeds vaker de Onesie.

De eerste echte onesie was er in 2008

De Onesie is in feite een jong kledingstuk. Het basismodel is rond 2008 ontwikkeld als alternatief voor de jumpsuit. deze werd steeds populairder en men wilde graag iets hebben wat er op leek maar het toch niet helemaal was; de Onesie was geboren. Uiteraard ging het, zoals bij alles wat nieuw en onbekend is, niet van een leien dak. In de eerste instantie werd er nogal spottend gedacht en gesproken over de Onesie, met name over de naam. Dat is namelijk een merknaam voor rompertjes in Amerika, je kan je dus voorstellen dat degenen die de eerste Onesie droegen zich er een beetje ongemakkelijk bij voelden.

Onesie aanbod

Onesies zijn leverbaar in diverse variaties. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Je wilt een Onesie gebruiken als nachtkleding ter vervanging van de oubollige pyjama? We bieden een meer dan ruim assortiment in diverse smaken en kleuren. Ook als je een beperkt budget hebt is er voldoende keus om een kwalitatief goede Onesie aan te schaffen. Heb je liever een fantasie design op je Onesie, bijvoorbeeld een Onesie kopen die versierd is met striphelden of dierenprint? Geen probleem, het aanbod is ruim en divers, ook als het gaat om de door jou gewenste maat. Alle Onesies die je hier aantreft hebben een gemeenschappelijke factor: kwaliteit en comfort voor een zeer aangename prijs